gravatar

If me busy, then my blog will not be update.

[Mode: Linkin Park - The Catalyst]


Telah menjadi kebiasaan para blogger untuk tidak menghupdatekan blog jikalau bizi tahap cipan tak cukup oksigen..sooooo..samelah aku..assignment mendayu-dayu memanggil untuk disiapkan..ditambah dengan assingment yang yang bertambah bak cendawan selepas hujan..waklu..skematiklektronik punya..
Untuk mengaplikasikan apa yang aku pelajari..disini aku nak tulis sikitlah statement C Programming..kalau paham bagus..tak paham sudeee...

If ( me= busy)
printf("My blog will not be updated");
else
printf("Susah betul nak online..shesssyyyy");

Ok..sory lah yok..disaat aku menaip tiap baris ni..kepala ni tengah sarat mengandung dengan lab exercise untuk computer programming..erm..

So far..so die..opsi..so far..ok...nothing to be worried out except for electric circuit yang a bit tough and need extra ordinary fast to understand what he say on the spot..if not..say bye-bye to that class..walao..pain..

Dari segi penjagaan diri..don't worry..as long as ulat dalam batu pun boleh hidup..tambah lagi me yang duduk dalam rumah batu neh..bhahhaa..the problem is..time for each day seem to be not enough for me..can someone add it to be 28hours per day?..then later..sure faint..bhahhaha

Even kadang-kadang sampai rasa " Omigod..omigod..pening...nak pengsan...tak cukup tido..WTF..WTF..someone help me.." then still tak boleh buat ape yedak?..but for sure..not enough time to relax myself yang buat kadang-kadang macam tak larat dah nak proceed..nasib tak ambil credit hour lebey time dftr hari tuh!!>.<

Erm...I think..that's all for today...Diary date 7 October 2010...nak sambung buat essay communication skill yang satu pun tak mula buat lagi..and 10 pages at least..due date by tomorrow..crazy ha?






P.S: Sure die if I'm not finish up communication..hailo....

Yui_Wani Pukul 2pg maseh lg awal utk tido buat diriku ini....asgmnt punye pasal. Y_Y
Da LovaC ek..smpai kul 2???woooo
inchEkPelukis lama kita tak chat kan u.?
Da LovaC euuwww...geli i uuuuu

Apa korang rasa..cuba tinggal pendapat sikit..paling kurang dua tiga baris pun cukup..jangan tinggal nombor telefon pulak..karang pakwe-pakwe anonymous ambil mengorat gua tak taw.

P.S: Komen yang ada link/url, gua delete direct, sorry, gua tak mahu blog gua dilabel google, blog spam.











Create an Ad

Sponsored

Disclaimer

Any attempt to copy my blog/ post(s)/ idea(s)/ identity(ies) and you shall ask me first. If not, you gonna be a dead meat.
*Note:If you think YOU stalking me, then you're stupid.

copyright © DaLovaC Tales 2010.

Any exchange link. Please fill the form here or here.

Feel free to email me : (Nanti gua rajin gua buat email.)

Extravaganza

Share on Facebook

Features Notes

Wishlist

Can delivery a good story
Publish My Own Novel
Married
My Own homeyyy

Links

Links

My Dearest Friends

My Blogroll

Ads

My Ping in TotalPing.com
More ads